WiFi адаптер за контролери EPEVER 30A mppt Tracer3210AN

лв.80,00

Описание

EPEVER-WiFi-24G-RJ45-D-Manual-EN-V13_230728_104944

WIFI адаптер за контролери EPEVER 30A mppt Tracer3210AN

Посочената цена е за 1бр WiFi  Адаптер. НЕ включва Соларен контролер